Yritysyhteistyö

Haluatko mainostaa yritystäsi nettisivuillamme, tapahtumissamme tai mahdollisesti myös sosiaalisen median kanavissamme?

Teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysten kanssa ja myymme mainostilaa yrityksille ja yhdistyksille nettisivuiltamme ja tapahtumistamme. Lisäksi mainostilaa voi hankkia turkooseista opiskelijahaalareistamme, jotka kulkevat ainejärjestömme jäsenten päällä Joensuun ja muiden yliopistokaupunkien opiskelijatapahtumissa.
Psykologia on yksi suosituimmista hakukohteista ja hakijamäärät ovat huipussaan. Jäsenistömme ja muiden kaupunkien psykologian opiskelijoiden lisäksi lukuisat hakijat vierailevat nettisivuillamme ja ovat kiinnostuneita ainejärjestömme toiminnasta. Psykologian tutkintolinjoille järjestetään yhteishaku ja tänä keväänä psykologiaa on mahdollista päästä opiskelemaan ylioppilastodistuksella. Tämä muutos lisää entisestään kävijöitä nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme. 
Lisäksi kirjoitamme blogia ainejärjestömme toimintaan, tapahtumiin ja opiskeluun liittyen. Halutessanne voimme tehdä yhteistyötä myös blogikirjoitusten muodossa. Annamme myös mielellämme haastatteluja psykologian opiskeluun ja psykalle hakemiseen liittyen. 
Myymme nettisivumainoksia alkaen hintaan 90€/mainos. Mainokset ovat ostopäivästä lähtien vuoden sivuillamme näkyvillä. Hinnat ja muut mainostamiseen liittyvät asiat ovat neuvoteltavissa, joten otathan rohkeasti yhteyttä yritysyhteistyövastaavaamme!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sähköpostitse vilmahak@student.uef.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti