Oidipus

Tervetuloa Oidipus ry:n sivuille! Me olemme psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Joensuussa, Itä-Suomen yliopistossa. Toimintamme tarkoitus on järjestää kaikenlaista vapaa-ajanvietettä psykologian opiskelijoille sitseistä seminaareihin. Ainejärjestömme toimii myös psykologian opiskelijoiden etujen turvaajana ja tarjoaa jäsenilleen yhteisön, johon jokainen psykologian opiskelija on tervetullut. Oidipuksen jäsenenä pääset osallistumaan kaikkeen järjestämäämme (yleensä ilmaiseen) toimintaan ja tapahtumiin.

Järjestömme tiedonkulku hoituu monipuolisesti niin sähköpostilistan, facebookin kuin näiden nettisivujen kautta. Välitämme tietoa niin vapaa-aikaan kuin opiskeluunkin liittyvistä asioista, ja niinpä näitä foorumeita onkin hyvä seurata aktiivisesti. Ilmoituksia ja tiedotteita tulee myös ulkopuolisilta tahoilta, kuten SPOLilta (Suomen Psykologian Opiskelijain liitto), Pokalta (Pohjois-Karjalan psykologiyhdistys) ja ISYYltä (Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta). Sähköpostilistalle liitetään automaattisesti jokainen psykologian opiskelija, mutta facebookin ryhmään liitytään itse. Kannattaa käydä myös seurata meitä instagramissa → @oidipusry

Terveisin Oidipuslaiset


PS. Odotamme uusilta jäseniltämme kertaluontoista 30 euron liittymismaksua. Vuosittaiset liittymismaksut ovat tärkeä osa toimintamme rahoittamista, ja niiden avulla saadaan järjestettyä kaikkea hauskaa. Liittymismaksu takaa opiskelijalle pääsyn tapahtumiimme koko opiskeluajan! Lisätietoa maksusta täältä.